Hello Home

Начало / Интериорни врати / Интериорни фурнировани врати

Интериорни фурнировани врати

Hello Home произвежда интериорни фурнировани врати както в стандартен, така и по индивидуален размер. В цените ни са включени каси, первази, крила, дръжка, брава и панти, монтаж, изработка и доставка в рамките на София.

При производството на фурнированите ни врати подбираме висококачествен естествен или технически фурнир. Тъй като сами залепваме фурнира в производствения ни цех, можем да добием различни шарки на крилото на интериорната врата.

Най-често използваме естествен фурнир дъб, като при полагането му върху крилото може да бъде или само от един вид (радиален или тангенциален), или комбинация от двата вида. Предлагаме естествен фурнир и от други дървесни видове - парен бук (радиален и тангенциален), анегре, американска череша, европейска череша, американски орех, ясен и други. Естествените фурнири са на германската фирма Danzer, а техническите фурнири - на италианската фирма Alpi.

Любопитно: Техническият фурнир също е естествен материал, но листовете са изрязани по специална технология. Това позволява равномерна и хомогенна текстура на фурнированите врати, което се постига трудно при фурнировани врати с естествен фурнир.