Hello Home

Материали

В Hello Home произвеждаме четири типа интериорни врати - фурнировани, боядисани, ламинирани и с пана Kraft Master. 

Касите, крилата и первазите на всички видове врати се изработват от МДФ. Интериорните врати за бани и мокри помещения могат да се произведат с влагоустойчив МДФ, който да бъде боядисан в съответният цвят или фурнирован.

Крайното покритие зависи от типа врата.

  • Интериорни фурнировани врати.

Тези врати са със стилен дизайн и специално фурнировано покритие с голямо видово разнообразие на естествени и технически фурнири, придаващи на всеки дом комфорт и уют. В Hello Home никога не правим компромис с качеството. Ето защо работим с естествени фурнири на фирма Solaris-M.

В нашата база разполагаме и с техническия фурнир на италианската фирма Alpi, който предлага почти неограничени възможности за производство на цветове и шарки, възпроизвеждащи висококачествна дървесина.

  • Интериорни боядисани врати.

Този тип врати се боядисват в цветове по RAL и NCS. Но дори и да не се спрете на конкретен цвят от богатата гама, с която разполагаме, можем да боядисаме мебелите или интериорната врата по доставена от вас мостра.

Основно работим с акрилни бои и лакове. При тях няма формалдехид, което ги прави безопасни за хората и околната среда, както и подходящи за детски стаи.

  • Интериорни ламинирани врати

При тези врати използваме МДФ с ламинатно покритие на чешката фирма DDL. Имат цветово разнообразие, като може да се направят двуцветни врати. 

При тези врати се получва перфектно съотношение качество и цена.

  • Интериорни врати с пана Kraft Master.

Паната CraftMaster имитират дървени врати с релефни форми, като по този начин се раздвижва линията на вратата. Паната са с възможност за лаково или фурнировано покритие и богат избор на цветове.

При нас можете да изберете интериорни врати с три основни вида пана CraftMaster: модели "Анатолия", "Аспендос" и "Роял". И при трите модела дървената текстура се вижда, дори когато са боядисани. Съществува и опцията за поставяне на стъкло по желание на клиента. Наскоро излезе и нов вид пано CraftMaster - "Ассос". 

Касите и первазите на този тип врати са изработени по същия начин, както останалите типове интериорни врати, като могат да бъдат естествен фурнир, ламинатно покритие или боя.